Op 1 september 1984 was onze wielertoeristenclub Sport Na Arbeid te gast bij de Maertensvrienden van Evergem (100 km + 12 km verplaatsing). Het verslag is weer van Carine (het roodharige meisje op de voorgrond).

“Om 13 u start voor een mooi en plat ritje over 100 km. Het eerste deel van 35 km verliep vlot zonder moeilijkheden. Het tweede gedeelte ging naar Aalter waar we rust hadden en Gerard tegen kwamen. Na een praatje reden we verder naar Evergem terug. Alles ging goed tot we in Merendree kwamen. Op de brug reed Freddy tegen het wiel van een baankapitein. Deze stapte plots af omdat zijn wiel wat scheef stond en Carine ging over de kop. Carine kwam vlug recht maar zag bloed druppen en ging terug zitten.
Adelin bracht haar dan naar de Briel waar dan na 1u50 min eindelijk haar gezicht verzorgd werd en onder het oog genaaid. Gelukkig heeft ze een goede familie want ze kwamen allen haar ophalen. De SNA’ers Dirk, Leonard, Andre, Albert, Serge, Ronny, Freddy, Carine, Véronique, Georges, Walter en Francois zorgden voor weer een beker bij voor de 3de plaats.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.