55 jaar geleden trapten The Beatles hun eerste echte Amerikaanse tournee af in het Cow Palace van San Francisco (*). In het voorprogramma traden Jackie DeShannon en The Righteous Brothers op. Tot en met 20 september staan er in totaal 25 concerten op het programma die op dat moment allemaal al uitverkocht zijn.

(*) Eerder op het jaar waren ze wel reeds naar de VS gekomen om op te treden in de Ed Sullivan Show op televisie. Bij die gelegenheid hadden ze wel al een optreden gegeven in New York en in Washington, maar een echte tournee kon men dit uiteraard niet noemen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.