Dertig jaar geleden: een brief van de K.B.V.B.

40 luc carnier en herman verspeetenDit herinner ik me helemààl niet meer: dertig jaar geleden heb ik blijkbaar gesolliciteerd voor een functie bij de Koninklijke Belgische Voetbalbond. Dat zal dan wel als persverantwoordelijke geweest zijn of zo. Als wielerliefhebber voelt dit een beetje aan als heulen met de vijand. Ik moet werkelijk ten einde raad geweest zijn, als men weet dat ik een paar jaar later, toen ik voor Jan Wauters werkte op Radio 1, ik er de brui aan heb gegeven toen mij gevraagd werd om ook verslag uit te brengen over de thuismatchen van A.A.Gent. En let op, ik ben een supporter van A.A.Gent, hé! Maar voetbaljournalistiek, nee, het ligt me absoluut niet. Als ik sommige evoluties zie in de wielerjournalistiek die ik liever niet zou zien, dan wijt ik dit juist aan de invloed van de oppermachtige voetbaljournalistiek met z’n oneindige analyses en what if-problematiek…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.