35 jaar geleden namen we met onze wielertoeristenploeg Sport Na Arbeid deel aan de Leiebochten te Drongen (78 km + 16 km verplaatsing). Het verslag is nu eens niet van voorzitter André Dhondt, maar van Carine (het roodharige meisje op de voorgrond).

“Met ons groepje SNA’ers vertrokken we voor het eerste deel, over hetzelfde parcours als vorig jaar. Na een ronde van 45 km hadden we controle 500 m. van het vertrekpunt. Na 30 min. gingen we terug verder voor het tweede deel zonder enig probleem. Met Guido, Georges, Ronny, Serge, Carine, Michaël, Martine, Albert, Jules, Andre en Charles haalden we een beker voor de 3de plaats. Dank aan André voor het volgen.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.