Edward Carrington ‘Ted’ King (Brentwood31 januari1983) is een Amerikaans wielrenner. Hij begon zijn carrière in 2006 bij Bissell Pro Cycling Team. Hij verruilde in 2015 het Cannondale Pro Cycling Team voor Team Cannondale-Garmin. King heeft geen professionele overwinningen op zijn naam staan. Tijdens de Ronde van Frankrijk van 2013 kwam hij in het nieuws omdat hij al vroeg in de Ronde buiten tijd binnenkwam en uit koers werd gezet. Maar blijkbaar was dit toch nog na de zogenaamde Roubaix-rit, want Erik Westerlinck kon hem daar nog fotograferen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.