We weten allemaal dat wielercommentator José De Cauwer af en toe stottert. En we weten ook dat lachen met iemand die stottert zeer verwerpelijk is. En dat méén ik echt, dat zeg ik niet enkel om “politiek correct” te zijn. Maar desondanks moet ik toegeven dat ik vijf jaar geleden niet meer bijkwam van ’t lachen.

Het ging namelijk over de Franse kampioen Arnaud Demare (foto Erik Westerlinck) die een dag eerder al in een camper had moeten vluchten omdat hij geplaagd werd door diarree. De dag daarop was het weer van dat. Op een bepaald moment stelt Michel Wuyts vast: “Arnaud Demare moet opnieuw afhaken. Hij heeft weer last van diarree.” Waarop José De Cauwer: “Welja, Michel, als het lichaam prot prot protesteert…” Sorry, José, ik kan er echt niet aan doen. Ik vind dit ontzettend hilarisch. Weet je wat? Zeg dat je het zo hebt bedoeld en dan mogen we er allemaal mee lachen zonder ons schuldig te voelen! Deal?

Ronny De Schepper

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.