Op 7 juli 1984 nam onze wielertouristenploeg Sport Na Arbeid deel aan de Molenlandroute (93km)…


“16 SNA’ers, weer een succes voor deze rit die heel wat langer was dan voorzien of toch een half uur langer rijden. Er werd besloten om 13 u te vertrekken dan waren er al 3 die 100 m vooruitreden, en stilletjes verder uitliepen natuurlijk. Het zag er dus weer naar uit dat een groep samen houden op een vrije rit niet mogelijk is, ondanks de lovenswaardige inspanningen van François B. Nochtans is het mogelijk, want twee weken terug reden we ‘Rozebroeken’ van begin tot einde in groep, of moeten we toch naar de namen van de deelnemers kijken om de reden te zien? Het lijkt zo. In elk geval, deze rit bezorgde ons aan de controle (51 km) de opgave van Kristof en Michael, deels hun eigen fout omdat zij probeerden bij de eersten te geraken en zich kapot reden, deels ook de fout van de ‘voorrijders’ want blijven deze bij de SNA-groep, dan moeten de anderen niet proberen erbij te geraken, logisch gevolg!”
De rest van de tekst kon niet gescand worden, dus ik vat een beetje samen dat er tijdens de rust ruzie is over dat “voorrijden”, zodat er ook na de rust weer een aantal vertrekken zonder op de rest van de groep te wachten. En dan gaat André verder: “Ons groepje vertrok samen en kwam samen aan (na vijf platte banden) op uitzondering van Ronny die doodmoe in de auto verdween en Véronique die het de laatste vijf km lastig had en werd bijgestaan door François.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.