Nico Denz (Waldshut-Tiengen, 15 februari 1994) is een Duits wielrenner die anno 2019 rijdt voor AG2R La Mondiale (foto Jean-Pierre Verstraete). Daarvoor kwam Denz uit voor de opleidingsploeg van AG2R La Mondiale: Chambéry Cyclisme Formation. In juli 2015 werd hij op het Duits wegkampioenschap voor beloften derde, achter Nils Politt en Moritz Backofen. In de recente Ronde van Italië liet hij zich nog opvallen als de motor van een lange ontsnapping, maar de overwinning ging naar Damiano Cima die als enige van de vroege vlucht het spurtende peloton kon voorblijven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.