Het is vandaag 75 jaar geleden dat in Ambler (Pennsylvania) 23 puppies werden geboren, een wereldrecord dat bij mijn weten nog altijd stand houdt. De moeder was Lena, een foxhound. Het mag dus duidelijk zijn dat bovenstaande foto niet van haar en haar puppies is. Er is wel degelijk een foto van het echte evenement te vinden op het internet, maar helaas is de kwaliteit te slecht. Daarom ben ik maar voor deze worp gegaan van de Australische dalmatiër Miley met haar 18 puppies. Dit is pas vorig jaar gebeurd en is toch ook een nationaal record van Australië.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.