Kristoffer Halvorsen (bovenstaande foto: Jean-Pierre Verstraete; onderstaande foto: Jérémy Günther Heinz Jähnick) heeft de laatste rit in de Ronde van Noorwegen gewonnen. In de massasprint toonde Kristoffer Halvorsen zich nipt sneller dan Cees Bol en Alexander Kristoff. Die laatste kon zich wel troosten met de eindzege.

In maart 2016 sprintte Halvorsen (Kristiansand, 13 april 1996) naar een tweede in plek in Nokere Koerse, achter winnaar Timothy Dupont. Een maand later won hij met zijn Noorse ploeg Joker de ploegentijdrit in de ZLM Tour. Ook won hij in 2016 de GP Isbergues en de 3e etappe van de Ronde van de Toekomst. Op 13 oktober werd hij in het Qatarese Doha wereldkampioen op de weg bij de beloften.
In maart 2017 sprintte Halvorsen naar een zege in Handzame Classic. Later dat jaar won hij een etappe en het puntenklassement in de Ronde van de Toekomst. In 2018 maakte hij de overstap naar Team Sky.
81 kristoffer halvorsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.