Mike Teunissen (Ysselsteyn, 25 augustus 1992) is een Nederlands wielrenner en veldrijder die anno 2019 rijdt voor Team Jumbo-Visma (foto Jean-Pierre Verstraete).

Hij begon in 2002 met wielrennen als lid van Wielervereniging Schijndel. Na een aantal eerder successen, zoals een derde plaats op het Nederlands kampioenschap op de weg, een tweede plaats op het NK veldrijden en een vierde plaats op het Europees kampioenschap veldrijden voor junioren in 2009, deed Teunissen op 30 januari 2011 van zich spreken tijdens het wereldkampioenschap veldrijden bij de beloften. Hij werd hier tweede, na Lars van der Haar. In 2012 werd hij Europees kampioen bij de beloften. In 2013 volgde hij Van der Haar op als wereldkampioen bij de beloften. Teunissen is ook erg actief op de weg. Zo won hij nog onlangs de Vierdaagse van Duinkerken. (Wikipedia)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.