PeiPei Zhu was een deelneemster aan de Elisabethwedstrijd 1993. Vier jaar eerder was ze (toen nog als Chinese leerlinge van Carlo van Neste) tot de halve finale doorgedrongen, maar de tweede keer haalde ze het niet. Ze zal dus terug moeten keren naar het conservatorium van Mons, waar ze zowel les gééft als volgt bij Véronique Bogaert. Ze is ook lid van het Orchestre de Chambre de Wallonie. Sinds 1996 is zij tweede concertmeester van het Residentie Orkest. Ze heeft een ere-professoraat ontvangen van de Rennin Universiteit te Peking en het Conservatorium van Wuhan.

Ronny De Schepper

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.