25 jaar geleden verscheen volgend artikel in Het Laatste Nieuws.

Reeds sinds 1971 geeft de Bestendige Deputatie aan jonge Oost-Vlaamse solisten de kans zich te presenteren aan het publiek. Daarvoor wordt dan de statige provincieraadzaal aan de Gouvernementstraat ter beschikking gesteld. Elk jaar kenden deze optredens een stijgende belangstelling, zodat er nu al van elk concert drie uitvoeringen worden gegeven. Als laatsten zijn dit jaar de pianiste Lieve Pas en de fluitist Steven De Baecke aan de beurt, die op donderdag 24 en vrijdag 25 maart, telkens om 20 u., werk brengen van Taktakishvili, Poulenc, Borne en Jongen. En voor de liefhebbers van aperitieven (en de daarbijhorende concerten) wordt dit nog eens overgedaan op zondag 27 maart om 10.30 u. De toegang is gratis, maar men dient wel kaarten aan te vragen bij de dienst Culturele Aangelegenheden van de provincie, 09/225.30.01.

Referentie
DSRG, Oost-Vlaamse solisten in Provinciehuis, Het Laatste Nieuws 24 maart 1994

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.