De Amerikaanse sopraan Julia Migenes viert vandaag haar zeventigste verjaardag. Toen ze in 1984 de titelrol vertolkte in de Carmen-verfilming van Francesco Rosi (foto) naast de Don José van Placido Domingo, werd haar een grote toekomst voorspeld, maar dat is er niet echt uit gekomen.

Julia Migenes is an American soprano working primarily in musical theatre repertoire. She was born on the Lower East Side of New York to a family of Greek and Irish-Puerto Rican descent. She is sometimes credited as Julia Miguenes-Johnson. She graduated from The High School of Music & Art in New York City in 1960.
Julia Migenes played Tevye’s second daughter, Hodel, in the original Broadway production of the long-running musical “Fiddler on the Roof”. She also played Ciboletta in the 1973 film “Eine Nacht in Venedig” (Wikipedia).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.