Vandaag is het precies 45 jaar geleden dat wij in de Jongerengroep De Veldstraat een hypnotiseur te gast hadden, de heer Lardenoit. De zus van Erwin De Meirleir (ik ken haar voornaam niet meer, sorry) bood zich als gewillig slachtoffer aan. Ik weet niet waar de hypnotiseur haar op deze foto naartoe heeft geleid, maar ’t schijnt er plezant te zijn! Misschien heeft hij haar wel, net als Raymond van het Groenewoud, “in vervoering gebracht, een plaats waar u nog nooit bent geweest!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.