Een nieuw boek en een presentatie bij Druksel. Het nieuwe boek is van Hans van Pinxteren, “Het vuur van Velázquez : vijf hofnarren”. Diego Velázquez schilderde niet enkel zijn vorst, de hofdames en de paus. Zijn portretten van de hofnarren zijn even intrigerend, door het onderwerp, door hun blik en houding. Hans van Pinxteren laat hen spreken, terwijl ze de schilder aankijken. 16 blz., 100 genummerde en 26 geletterde exemplaren, alle gesigneerd door de dichter. 15 euro.
Eind 2018 gaf Druksel van Leen Van Tichelen het tekeningenboek Resten van resten uit. Tijdens het weekend van 23 en 24 februari stelt ze dit boek voor in een tijdelijke galerie (Begijnengracht 35-37, 9000 Gent, van 16.00 tot 20.00 uur). Het oorspronkelijke boekwerk wordt nu een object en daarbij voegt Leen Van Tichelen nog enkele andere werken waarbij ritme en structuur centraal staan. Resten van resten, een tekeningenboek van Leen Van Tichelen. Druksel 2018. 50 euro Het boek is daar te koop, ook de nieuwe Drukseluitgave is daar te zien en af te halen. Een selectie van vroeger verschenen bundels wordt aangeboden. De werken kunnen ook besteld worden via johan.velter@druksel.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.