Na hun optreden in the Ed Sullivan Show trokken The Beatles of althans toch Ringo Starr (*) naar the Peppermint Lounge.

Zoals ikzelf schrijf in mijn artikel over de twistrage: “In de Peppermint Lounge vochten beroemdheden als Greta Garbo, Judy Garland, Tennessee Williams of Noel Coward voor een plaatsje dicht bij de dansvloer.” We zijn nog in de vroege jaren zestig en de twistrage is nog niet helemaal voorbij (The Beatles zouden zelf ook “Twist and shout” opnemen b.v.), dus een bezoek aan the Peppermint Lounge past helemaal in dat plaatje.

(*) Er is discussie over of alle Beatles aanwezig waren (in dat geval zou zieke George eerder doorgegaan zijn; hij had ook al de repetitie voor de show gemist, maar op het eigenlijke optreden mocht hij natuurlijk niet ontbreken), dan wel Ringo alleen. Er bestaan alleszins enkel maar foto’s van Ringo op de dansvloer, maar dat kan ook zijn omdat het absoluut verboden was om foto’s te nemen. Op het internet kan je ook het verhaal vinden van go go girl Geri Miller, waarmee Ringo de nacht zou hebben doorgebracht (maar ze zouden enkel maar plaatjes hebben gedraaid!), dat is echter niet het meisje op de foto.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.