Het is vandaag ook al twintig jaar geleden dat Willis Marie Van Schaack is overleden. Ze is echter vooral bekend onder de naam waarmee ze in stripteasebars in Montréal optrad, namelijk Lily St.Cyr. Zij speelde daarna in enkele films, zoals “Son of Sinbad” uit 1955 en zelfs “The Naked and the Dead” van Raoul Walsh uit 1958, maar haar succes was toch vooral gebaseerd op de originele aankleding van haar striptease-nummers. In één geval mag men dat zelfs letterlijk nemen: ze kwam quasi-naakt op en kleedde zich langzaam ààn. Maar vooral is ze beroemd door op scène een bad te nemen (foto).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.