Jelle Vanendert (Neerpelt, 19 februari 1985) is een Belgisch wielrenner die anno 2018 rijdt voor Lotto Soudal (foto Erik Westerlinck). Vanendert is een inwoner, en tevens ambassadeur, van de stad Hamont-Achel.

De Wikipedia-pagina van Jelle Vanendert is een schoolvoorbeeld van hoe vrijwilligerswerk nooit professionele arbeid zal vervangen. Ooit is een goedmenende supporter er vol enthousiasme mee begonnen, zodat de jeugdjaren overgedocumenteerd zijn. Maar in 2013 is deze persoon ermee gestopt (ontgoocheld? overleden? lid geworden van een obscure sekte?) en dus eindigt het overzicht daar dan ook abrupt. Misschien schrijf ik dan zelf maar eens iets over Jelle, maar ’t zal niet voor vandaag zijn. Het is nu twintig voor zes ’s avonds en ik ben nog altijd met de verjaardagen van 7 januari bezig. Normaal ben ik dan al volop bezig met die van de dag daarna! Maar ja, het was “one of th0se days”…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.