In 1993 zong Valeria Esposito (Napels, 1961) de Koningin van de Nacht in “Die Zauberflöte” in Luik en daarom mocht ze die aria’s ook nog eens overdoen op het oudejaarsavondconcert van de Vlaamse Opera. Zonder al te veel succes overigens: krampachtig en zonder invoelen. Zelfs “Frühlingsstimme” van Johann Strauss was vervelend. Toegegeven, ze werd niet veel geholpen door het orkest, of was het door de droge akoestiek van de Gentse opera? Tenslotte was ze toch wel de winnares van The Cardiff Singer of the World in 1987, of niet soms? (foto YouTube)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.