Peter Van de Veire (46) heeft zich gisteren tot de zestiende ‘Slimste Mens ter Wereld’ gekroond. Hij stak uiteindelijk met kop en schouders boven zijn nochtans zeer straffe opponenten, Julie Colpaert en Michèle Cuvelier.

Wat mij vooral is opgevallen, is dat Van de Veire (afkomstig van Eeklo, nog begonnen bij de jarige AVS, ik hoop hem binnenkort in één van de verjaardagsuitzendingen te zien) herhaaldelijk naar zijn huidige woonplaats, zijnde Temse heeft verwezen (op bovenstaande foto zie je hem met burgemeester Luc De Ryck). Ook gisteren nog bij de hilarische vraag met die 35 Michel Van den Brandes, toen liet hij ook vallen dat deze man ook afkomstig is uit Temse. Kortom, een terechte winnaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.