47 mensen waren aanwezig voor onze dia-avond (op de foto: John sierde de uitnodiging), waaronder 19 toeristen wat wij toch vrij goed vinden. Minder dia’s dan vorige jaren en naar onze eigen mening minder geslaagd omdat er weinig afwisseling of plezierige dia’s bij waren op uitzondering van de reeks dia’s uit Luxemburg die zeer geslaagd waren, maar daar was de hele club niet bij. Een pauze en een tombola met 60 prijzen was een succes. Dan volgde een nieuwigheid met videobeelden en daaraan verbonden quizvragen waar 25 mensen aan deelnamen of 5 groepen, met de groep rond Ronny als glansrijke overwinnaars. Ronny was in de quiz niet te kloppen, nochtans was hij vermoeid want hij was nog maar enkele uren terug van Moscou (niet de wijk) en dit bijna zonder slapen. Zijn ploeggenoten waren Roddy, John, Jules en Frans. Volgde dan nog 15 min. blunders en om iets voor middernacht was iedereen thuis. Het succes van dit video-gebeuren is dus zeker iets dat hernomen mag worden met enkele wijzigingen die de spanning en het plezier van “blunders” meer afwisselend kan maken. Dit gehele video-gebeuren werd verzorgd door Eddy waarvoor onze dank en een proficiat. Een wenk en een raad voor degenen die er niet waren: ge hebt iets gemist en zorg dat ge er volgend jaar zeker bij zijt. Het is de moeite waard.

André Dhondt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.