Guillaume Martin (Parijs, 9 juni 1993) is een Frans wielrenner die anno 2018 rijdt voor Wanty-Groupe Gobert (foto Erik Westerlinck).

In 2015 won Martin Luik-Bastenaken-Luik voor beloften door Silvio Herklotz en Tao Geoghegan Hart op de streep te kloppen. Later dat jaar won hij de vijfde etappe in de Ronde van de Toekomst, met aankomst op La Rosière. Hier wist hij Gregor Mühlberger en de latere eindwinnaar Marc Soler voor te blijven. Daarnaast werd hij tweede in het bergklassement, slechts twee punten achter Matvej Mamykin.
In 2017 won hij de 4e etappe van de Ronde van de Limousin, de 1e etappe en het eindklassement van de Ronde van Gévaudan Languedoc-Roussillon en de 2e etappe en het eindklassement van de Ronde van Toscane. Ook in 2018 won hij zowel de 3e etappe als het eindklassement van de Ronde van de Sarthe. (Wikipedia)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.