De Vlaamse actrice Kristine Arras uit Lier kennen we allemaal als die tang van een Mathilde Reimers in de VRT-soap Thuis (van 2003 tot 2007), maar ik wil haar hier vooral vermelden omdat ze naast haar televisiewerk ook al jaren lang op de planken staat, niet alleen als actrice maar ook als muzikante bij het Nationaal Orkest van België, meer bepaald als pianiste. Ze geeft als zodanig ook pianoles aan de academie in Lier. Daarnaast geeft ze ook de cursus Scenische Praktijk aan het Herman Teirlinckinstituut, waar ze zelf is afgestudeerd in 1976. Daarna was ze verbonden aan KNS Antwerpen en Het Toneelhuis tot 2000.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.