Laurens De Vreese (Gent, 29 september 1988) is een Belgisch wielrenner die anno 2018 rijdt voor Astana Pro Team (foto’s Erik Westerlinck).

Hij groeide op in Melle, waar nog steeds zijn supporterscafé is gevestigd, maar verhuisde later naar Overboelare. In 2010 werd hij zevende in de wegrit op het WK voor beloften in het Australische Geelong. In 2012 werd hij tweede in Parijs-Tours na de Italiaan Marco Marcato.
Verder vermelden we als belangrijkste overwinningen in 2009 de Omloop Het Nieuwsblad voor beloften. In 2010 het eindklassement van de Triptyque Ardennais en de vierde van de etappe Ronde van Luik. Dat jaar werd hij ook Belgisch kampioen op de weg bij de beloften. Zowel in 2012 als in 2013 won hij het strijdlustklassement in de Eneco Tour. In 2013 deed hij daar ook nog dat van de Ronde van België bij.

28 Laurens Devreese

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.