Zangeres Anneke Grönloh is in haar woonplaats in Frankrijk op 76-jarige leeftijd overleden. Haar eerste hit “Brandend Zand” was meteen ook haar grootste én één van mijn lievelingsnummers uit dit tijd.

“Brandend Zand” mocht dan haar eerste echte hit zijn, het was zeker niet haar eerste plaat, zoals men kan lezen op een uiterst uitgebreide bijdrage op Wikipedia, die ik hier omwille van tijdsgebrek niet ga overnemen, laat staan bewerken. Misschien kom ik er later wel eens op terug of zijn er bereidwillige lezers die een bijdrage willen plaatsen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.