25 augustus 1968
Hebben ons eerst erg verveeld. Toen Josie met haar vriendin afkwam, verveelden we ons nog méér. Ron maakte het toen uit met Josie, wat de andere Blommenkinders wel een beetje verraste (*). ’s Avonds zonder Red naar Roxy, maar de film, “Lady Chaplin“, was niet veel zaaks.

Erik Westerlinck

(*) Dat kan ik goed geloven. Zoals het hier staat, is het inderdaad van de pot gerukt. Maar in werkelijkheid had het natuurlijk te maken met die toestanden rond haar nichtje. Kort daarna zal ik echter opnieuw een verhouding beginnen met Josie en deze keer was het serieuzer. Maar ook deze tweede keer zou ik uiteindelijk aan de druk van mijn ouders toegeven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.