24 augustus 1968
Ron Dovan terug uit Frankrijk. Zonder Steve naar het Klompenfestival en naar voetbalwedstrijd TV-ploeg tegen Temsica. Hebben veel moeten lachen aan tent met Indiase blaaspijp. ’s Avonds naar bal. Orkest The Echo’s met Lia Zett. Zeer goed orkest, mede door het feit dat de zekering sprong en wij voor dertig minuten in het donker zaten.

Erik Westerlinck

Een illustratie zoeken was weer een groot probleem. De vedettenploeg die ik uiteindelijk heb gekozen, kan zeker niet het team zijn dat wij aan het werk hebben gezien, aangezien de foto uit 1957 dateert. Daarom een oproep aan al wie foto’s zou bezitten van de match in kwestie of zelfs maar van “een” TV-ploeg uit die tijd. Ook foto’s van het Klompenfestival als zodanig zijn welkom. En natuurlijk ook van Lia Zett & the Echo’s. Ik vind het telkens godgeklaagd dat die mensen het niet tot op het internet hebben gebracht en op die manier wellicht gedoemd zijn eeuwig uit het geheugen te verdwijnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.