Romain Hardy (born 24th August 1988) is a French professional road racing cyclist riding in 2017 for Fortuneo-Oscaro (foto Erik Westerlinck). Among his best results are winner at the Tour du Doubs. De 29-jarige Fransman kwam na een wedstrijd van 182 kilometer solo als eerste over de finish. Tijdens de laatste beklimming van de dag trok Nicolas Edet (Cofidis) ten aanval. Hij werd echter bijgehaald door Hardy, die vervolgens solo richting de aankomst reed. Flavien Dassonville moest genoegen nemen met een tweede plaats.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.