6 augustus : 50km brevet bij De Verloren Statie te Wachtebeke
Veertien deelnemers van onze ploeg op een totaal van 82 deelnemers mag een succes worden genoemd (de vakantie zit er blijkbaar op voor de meesten) en het bezorgde ons de beker voor de eerste plaats. Het was een mooi ritje met slechts één defect: Stefan viel plat in Zaffelare. Voor de rest verliep alles vlot en de meesten waren blijkbaar in vorm, want met de verplaatsing erbij werd het toch nog 90km. En dit bleek zelfs niet te veel voor onze kleinste, John, die met broer en vader ook nog terug naar huis reed. Tussen Zaffelare en Lochristi moesten we de mannen in supervorm (Georges en Stefan) toch eventjes intomen, want John kan met zijn tien jaar wel veel, maar om 35km/uur vol te houden, daarvoor is het nog wat vroeg. Het tempo zakte spontaan en zo reden we samen naar Gent. Proficiat!

André Dhondt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.