3 augustus 1968
We zijn naar Waasmunster gereden en daarna naar de juniorskoers in Hamme. Marc De Pauw werd 2de. ’s Avonds naar British voor gangsterfilm “Jacht op de miljoenen”. Goede film.

Erik Westerlinck

P.S. Nee, deze foto is niet van die bewuste wielerwedstrijd (allé, dat dénk ik toch niet), maar ik geloof wel dat de renner van Sint-Gillis die nipt wordt geklopt, eveneens Marc De Pauw is. Ik heb van Marc wel een mooie foto, maar daarin komt hij met de hand in de lucht als winnaar over de meet en als ik deze foto hier zou plaatsen, dan lijkt het wel of hij zich heeft vergist! En heel deze uitleg was overigens totaal overbodig geweest als ik had kunnen terugvinden welke film er werd bedoeld met “Jacht op de miljoenen”. Mijn vroegere opmerking dat je dit wel kon terugvinden op de Internet Movie Database lijk ik stilaan te moeten terugtrekken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.