Christian Prudhomme (baas ASO) in Het Nieuwsblad van vijf jaar geleden: “Wij zijn voorstander van een minder omvangrijk peloton. Het ideale scenario voor mij is vijftien ploegen die door een klassement startrecht krijgen en dan nog vijf die aangeduid worden door de organisatie. Die verhouding is voor mij perfect. Dat laat toe om met speciale nationale selecties te werken. Zo zouden we een selectie van Eritreeërs of Kenianen kunnen uitnodigen in de toekomst. Ik zou het ook niet erg vinden om in de toekomst ploegen met één renner minder te laten starten.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.