Het voorbije weekend genoten tweemaal zestigduizend (hoofdzakelijk jonge) mensen van het dubbele rockfestival in Torhout en Werchter. Noch de regen, noch de afwezigheid van echte uitschieters (al kunnen mensen als Bryan Adams, links, en Sting, rechts, natuurlijk nooit slecht of zelfs niet « gewoon goed » zijn) konden het enthousiasme koelen.

Het feit dat er geen gratis condooms mochten worden uitgedeeld door de mensen van de Aids-bus, kon anderzijds de gemoederen ook niet verhitten. De rust en « la bonne humeure » van deze rockfestivals blijven trouwens de grootste troeven. Aanbevelenswaardig is ook dat organisator Herman Schueremans de aandacht van de jeugd tevens op de sport tracht te vestigen door – in augustus – speciale steun te verlenen aan een hernieuwde Ronde van België voor beroepsrenners, die nu de benaming TW-Classic zal meekrijgen. (De Rode Vaan nr.28 van 1988)

Ronny De Schepper

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.