30 juni 1968
Ron had om drie uur afgesproken aan de brug met Josie (foto). Vermits deze niet afkwam, gingen de Blommenkinders naar de Ark. Toen ze aan de tafel met rijk gevulde schotels zaten, kwam Josie toch nog af, samen met haar vriendin Manuella Palmkoek. Er ontstond ogenblikkelijk paniek omdat de Blommenkinders niet de indruk wilden wekken dat de meisjes hun geen dame blanche waard waren. Daarna zijn we naar het VP-plein geweest, waar we nog iets hebben gedronken. ’s Avonds zijn we daar opnieuw naartoe getrokken. Jenny had beloofd van af te komen, maar zij kwam er niet door. Toch werd er veel gelachen met Huyben en Liliane Van Heirbeeck. Aan Steve kwam de mop van de dag toe met het gezegde: “Huyben en Liliane Van Heirbeeck samen in een roeiboot, dan heb je een zeilboot.”

Erik Westerlinck

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.