29 juni 1968
Vandaag de vierde Grote Prijs de Bierhoeve. In de tijdrit won Ward Bogaert (vierde van links) vóór Martin (tweede van rechts). De tien ronden werden gewonnen door Ward vóór Martin en Ken Stevens (tweede van links). Jennifer Eccles gaf de beker af wat voor Ward moeilijker was dan de rit zelf. Ook Josie liet zich even zien. ’s Avonds naar het VP-plein geweest. Was er bal met The Romeo’s. Tegen het einde kwam Jenny nog even langs. Deze ging dan een trage dansen met Ron. Toen de Blommenkinders naar huis gingen, vroeg Ron aan Ken of er lippenstift op zijn wangen te zien was. Commentaar overbodig.

Erik Westerlinck

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.