De Italiaanse presentatrice, danseres, actrice en zangeres Raffaella Carrà uit Bologna is erg populair in Italië, maar bij ons is ze uitsluitend bekend van het nummer A far l’amore comincia tu, beter bekend onder het refreintje Scoppia, scoppia mi sco, uit 1977.

Naast het presenteren van enkele televisieshows acteerde ze ook in een groot aantal films, o.a. in Atlas in the Land of the Cyclops (1961), Mole Men Against the Son of Hercules (1961), Ulysses Against the Son of Hercules (1962), Pontius Pilate (1962), Caesar the Conqueror (1962), La Celestina P… R… (1965) en Von Ryan’s Express met onder andere Frank Sinatra. (Wikipedia)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.