16 juni 1968
Omloop der Wase Gewesten (*) en afwachtingscriterium op de tuinwijk. Robert Roosen maakte Red belachelijk toen hij zei: “Omdat gij nu met een boekentas op de werf loopt”. Iedereen die erbij stond, moest lachen, behalve Red natuurlijk. Toen Red zei: “Wat gaan we nu aan De Kerf vragen?”, stond hij juist achter haar zuster die in een lach schoot. Toen Godelieve eraan kwam, ging Ken met Guido Van Landeghem “op de loop” omdat hij schrik had dat de andere Blommenkinders iets onaardigs zouden zeggen. Daarna sprak Godelieve nog tegen Ken op uitnodiging van Ron. ’s Avonds zonder Ron gaan wandelen en op de Ark geweest. Red vertelde ’s namiddags dat een briefkaart een open brief is met een kaart erin.

Erik Westerlinck

(*) Ik heb deze wedstrijd niet teruggevonden op de Wielersite, maar volgens mij is die dat jaar gewonnen door de Nederlander Leen De Groot, al staat deze overwinning ook niet op zijn erelijst. Daar staat echter tegenover dat er geen enkele overwinning van Leen in Temse voorkomt op zijn palmares en dat kan heel duidelijk niet: hij heeft wel degelijk eens gewonnen op de Tuinwijk (hij is toen nog bij ons thuis naar de WC geweest, dus ik kan het weten :-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.