De dansschool P.A.R.T.S. van Anne Teresa De Keersmaeker staat internationaal in hoog aanzien. Dit jaar bestaat deze school drie jaar en dat betekent dan ook dat we voor het eerst kunnen kennismaken met de afgestudeerden. In het kader van de reeks « Eerste Zit » treden ze vanavond en donderdag op in de Domzaal van het Kunstencentrum Vooruit. De P.A.R.T.S.- studenten brengen telkens een andere avondvullende groepschoreografie, die werd ingestudeerd onder leiding van twee van hen, Salva Sanchis en Arco Renz. Twee andere studenten, met name Tom Plischke en Kosmas Kosmopoulos (foto MySpace) waren niet zo kosmopolitisch aangelegd om zich naar het groepsconcept te voegen en kwamen liever met een soloproductie aanrukken. Ook deze solovoorstellingen krijgt men gespreid over de twee avonden te zien. Vermeldenswaard is nog dat dansabonnees en Vooruitkaarthouders gratis binnen mogen. Anderen betalen 250 of 300 frank. ★ De liefhebbers van « Peter Pan » (NTG) anderzijds kunnen nu reeds terecht op een speciaal 0900-nummer (namelijk 0900/10888) omdat men een « ticketrush » voorziet. (HLN, 16/6/1998)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.