Even een plechtig moment (kuch): hierbij wij de groepen Polyfoon Labyrint en Kadeleis van harte feliciteren. Waarom? Zij zijn de enigen die vanavond de concurrentie met de voetbalinterland Belgie-Nederland durven aangaan. Niet toevallig wellicht brengen beide groepen hedendaagse muziek en zijn zij dus gewend aan een zaalbezetting, die ongeveer even groot is als die van een voetbalplein (de spelers die er op staan bedoelen wij, niet de mensen er rond). Voor de moedigen: Polyfoon Labyrint is te horen in de Tinnen Pot, Groupe Kadeleis in de Rode Pomp. ★ Het theater daarentegen heeft sowieso gekapituleerd: zowel Vooruit, NTG als Nieuwpoort brengen vanavond de voetbalmatch op groot scherm. Nieuwpoort belooft wel enige animatie errond, terwijl het NTG nadien in Minnemeers een spetterende afscheidsfuif met het orkest van Tom Van Landuyt (foto YouTube) aankondigt. ★ Voor de Pleinconcerten op zondagochtend zou ik eigenlijk geen publiciteit meer mogen maken, daar ze overvol zitten, maar aangezien deze keer Paul Klinck en Filip Martens optreden… (HLN, 13/6/1998)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.