9 juni 1968
We zijn eerst naar Rupelmonde geweest, waar de Scheldetrofee Waterski plaatsvond. We zijn daar enkele pintjes gaan drinken. Steve kwam geweldig onder de indruk van een Française die wat van haar achterwerk liet zien. Nooit zagen wij Etienne in zo’n hete stemming. Daarna naar de kanowedstrijden in Temse gaan kijken. Niemand tegengekomen. Ook niet bij de avondwandeling, waarbij Ron afwezig was. We zijn in een café op de Schelde geweest (*). Etiennes hete bui was zeker nog niet gekoeld. Steeds was hij over die van ’s namiddags bezig die overging op Jeannine Rosseels. Red vertelde tot grote verwondering van de Blommenkinders ook dat hij in een dronken toestand op kamp met de KAJ zowaar had gedanst.

Erik Westerlinck

(*) Weer zo’n mysterieuze mededeling. Ik denk dat Erik hiermee “De Ark” bedoelt, een boot die permanent aangemeerd lag en als café-restaurant dienst deed. Een paar dagen later zou dit trouwens worden bevestigd. (Foto met dank aan Ruddy Sommereyns)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.