Paul Martens (Rostock, 26 oktober 1983) is een Duits wielrenner die anno 2018 rijdt voor Team LottoNL-Jumbo (midden op bovenstaande foto van Jean-Pierre Verstraete: onderstaande foto Erik Westerlinck).

Martens werd in 2006 prof bij Skil-Shimano na in 2005 stage te hebben gelopen bij T-Mobile. Voor de Nederlandse pro-continentale ploeg won hij etappes in de Ronde van Luxemburg in 2006 en in de Ster Elektrotoer (2007). Vanaf 2008 rijdt hij voor Team LottoNL-Jumbo. (Wikipedia)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.