Geboren in 1970 volgde Marc Maes (foto databank Kunstenpunt) eerst orgel bij Jenny Van Eetvelde-Stoop en nadien bij Jan Van Landeghem, vooraleer aan het Gentse conservatorium eerste prijzen te halen voor klavecimbel bij John Whitelaw en natuurlijk ook orgel bij Dirk Verschraegen. Marc Maes is de begeleider van filmregisseur Lieven De Brauwer als die zijn musicalprogramma brengt. Samen met Karin De Fleyt en Michele Marelli vormt hij het Stockhausen Trio. Hij maakt ook deel uit van het Jan Kooi Ensemble dat van 30 mei t.e.m. 1 juni 1998 te zien en te horen was op het Festival International de Musique Universitaire in Belfort, Frankrijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.