Morgen zal het al 25 jaar geleden zijn dat in het VRT-gebouw op het Flageyplein de honderdste aflevering van het radioprogramma “De Lange Mars” van Fred Brouwers werd gevierd.

Optimisten zullen zeggen: 25 jaar geleden al, geen wonder dat je je haast niks meer herinnert. Ikzelf zeg eerder: nog maar 25 jaar geleden en ik weet amper nog wie aanwezig was. Jos Van Immerseel meen ik me te herinneren, wat trouwens niet echt een verrassing zou zijn, want Jos heeft altijd een goede babbel en zowel Fred als ikzelf zijn er verzot op. En Paul Michiels was er om te vertellen hoe hij op een strand ergens in het Zuiden van Europa de zusjes Boeykens nog heeft opgevrijd. Het begint nu allemaal langzaam terug te komen: ik herinner me een hele lange babbel met Tars Lootens over ons beider vriend Philippe Venneman, die toen nog maar pas was verongelukt. Anderzijds was ook Dirk Van Esbroeck er nog in levende lijve bij, wat nu helaas ook al onmogelijk is geworden…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.