Op 10 juni e.k. organiseren de Jan Bogaert Vrienden weer de Jan Bogaert Classic voor wielertoeristen.

32 Jan BogaertDe Jan Bogaert Classic is een heroicaklassieker van de Vlaamse Wielrijdersbond. Men kan kiezen uit 2 lange afstanden voor wielertoeristen, een afstand voor de familietocht en een lady fun-tocht van 70 km voor de vrouwelijke wielertoeristen. Vertrekken kan tussen 7 en 10 u. voor de 125 km, van 7 tot 11 u. voor de 70 en 90 km en van 10 tot 14 u. voor de familietocht van 30 km.
13 Jan BogaertDe aantrekkelijke, volledig bepijlde omloop voert doorheen het Waasland en Zeeuws-Vlaanderen, langs rustige wegen in een grotendeels polderachtig landschap. De familietocht verkent de Schelde- en Durmedijken in de omgeving van Tielrode.
86 jan bogaertBij vorige edities werden telkens tussen 1500 en 2000 deelnemers genoteerd. Als de weergoden van de partij zijn, wordt ook nu weer gerekend op meer dan 2 000 inschrijvingen. Op het einde van de rit ontvangt elke deelnemer een geschenk. De deelneemsters aan de lady fun-tocht krijgen na afloop nog een extra attentie.
17 jan bogaertNadere info over Jan Bogaert, de Jan Bogaert Vrienden en de Jan Bogaert Classic: http://www.janbogaertvrienden.be.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.