De aria van de Noorse (°1968) mezzosopraan Anne-Margrethe Eikaas uit het “Serail” kwam ongelukkigerwijze na een item in de BBC-uitzending van The Cardiff Singer of the World 1993 (foto) over hoe ook klassieke zangeressen nu meer op sex-appeal gaan spelen, want dat heeft zij hoegenaamd niet. En daarnaast zijn haar hoge noten ook niet dat. De nocturne van Grieg zou haar meer moeten liggen. Ook een aria uit “Linda de Chamonix”, een Sutherland-classic (die in de jury zat). Het is ook een idool van haar, “but she managed to forget her”. Zégt ze.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.