Alexander Simionescu is een Amerikaanse violist van Roemeense afkomst waarbij men in de schiftingen van de Elisabethwedstrijd 1993 “enkel via de pauzes tussen de verschillende stukken kon vaststellen dat het om een andere componist ging” (La Libre Belgique)

Romanian-born violinist ANDY SIMIONESCU is a graduate of the Curtis Institute of Music where he completed his studies with Szymon Goldberg. Andy’s solo appearances have taken him to the stages of Carnegie Hall, Lincoln Center, the Musikverein, Tokyo’s Casals Hall and throughout the US, Europe and Asia. Recital highlights include performances at the White House, the Kennedy Center, Library of Congress, New York’s 92nd Street Y and Alice Tully Hall. A prolific chamber musician, he is a member of the Raphael Trio and Artistic Director of The Performers of Westchester.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.