Kristoffer Halvorsen (Kristiansand, 13 april 1996) is een Noors wielrenner die anno 2018 rijdt voor Team Sky (bovenstaande foto: Jean-Pierre Verstraete; onderstaande foto: Jérémy Günther Heinz Jähnick).

In maart 2016 sprintte Halvorsen naar een tweede in plek in Nokere Koerse, achter winnaar Timothy Dupont. Een maand later won hij met zijn Noorse ploeg Joker de ploegentijdrit in de ZLM Tour. Ook won hij in 2016 de GP Isbergues en de 3e etappe van de Ronde van de Toekomst. Op 13 oktober werd hij in het Qatarese Doha wereldkampioen op de weg bij de beloften.
In maart 2017 sprintte Halvorsen naar een zege in Handzame Classic. Later dat jaar won hij een etappe en het puntenklassement in de Ronde van de Toekomst. In 2018 maakte hij de overstap naar Team Sky.
81 kristoffer halvorsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.