Op 2 februari 2017 schreef ik over “de langste boksmatch ooit”. Dat was dan in 1892 toen two fighters, Harry Sharpe and Frank Crosby, went head to head for 77 rounds, the bout lasting an unprecedented total of five hours and five minutes. “To this day, it is the longest fight in the sport’s modern history,” zo eindigde het bericht dat ik waarschijnlijk van “On this day” had overgenomen. Maar dat had ik beter niet gedaan. Want in de inleiding wordt het “one of the longest and most brutal in history” genoemd en dat is dichter bij de waarheid. Vandaag meldt diezelfde “On this day” immers dat in 1893 Andy Bowen (foto) & Jack Burke box 7 hrs 19 mins (111 rounds) om dan nog tot no decision te komen! En dit zou wel degelijk dé langste boksmatch ooit moeten zijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.