De voorjaarsbijeenkomst van het Louis Paul Boon Genootschap is op 4 mei in Sint-Niklaas en wordt georganiseerd in samenwerking met de Culturele Centrale Boontje.

Op het programma staat de presentatie van de uitgave van Boontjes 1971 en dat dus om 20 uur in de Salons, Stationsstraat 85, Sint-Niklaas. Spreker en eregast is Tom Lanoye. Verklaring van bovenstaande foto: als jonge knaap mocht Tom Lanoye poseren naast (v.l.n.r.) Gerard Walschap, Hugo Claus en Walter Van den Broeck, als jongste telg van een generatie Vlaamse volksvertellers. Louis Paul Boon was op dat moment al overleden, anders had hij natuurlijk ook in dit rijtje thuis gehoord.
Aansluitend volgt een gezellige babbel met een drankje. Nergens wordt van betalen gesproken, dus ik vermoed dat het gratis is, maar toch moet je vooraf inschrijven (tot 30 april), want de plaatsen zijn beperkt: gerrit.vanpuyvelde@telenet.be of 03-777.55.40.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.