Die feestweek van Broebelke die blééf maar duren 45 jaar geleden (kan iemand mij niet zeggen wat er te vieren viel?). Gisteren was er nog de film “Bonnie and Clyde”, maar daarover heb ik niks geschreven, aangezien ik het nog maar kort geleden over de première van deze film heb gehad. Maar morgen was in de Belgische Vlag (was dat “den Boeres” zoals ze in Temse zeggen, beneden aan de Kasteelstraat?) een andere roemruchte discobar (na Mike & Zaki dus) te gast, namelijk Avro’s Top Pop Disco Show. Dit kostte blijkbaar zoveel geld dat Broebelke er deze keer niet alleen wou voor opdraaien. De organisatie werd dan maar gedeeld met een ander jeugdhuis in Temse: de Cultus (in mijn perceptie een club voor beter gesitueerde jongeren, maar misschien zag ik dat wel verkeerd). Jammer genoeg heb ik van dit optreden geen foto van Erik Westerlinck, bovenstaande krammikelige afdruk komt uit een Nederlandse krant.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.